четвер, 27 жовтня 2016 р.

26 жовтня 2016 року на базі ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбувся семінар-практикум «Інноваційні технології при підготовці фахівців харчових технологій та ресторанного сервісу» для викладачів та майстрів виробничого навчання з професій «Кондитер», «Кухар», «Офіціант» та «Бармен».
На семінарі презентувано on-line ресурс «Дослідно-інноваційне поле НМЦ ПТО у Сумській області», а також проведено майстер-клас «Реєстрація на платформі «Blogger».

Більш детальну інформацію про семінар читайте на сайті НМЦ ПТО у Сумській області.

Представляємо презентацію до виступів методистів НМЦ ПТО у Сумській обаласті Юліїї Висоцької та Ірини Смирнової.




Немає коментарів:

Дописати коментар