Програма форуму
Презентація "Зростання професійної майстерності. Оновлений формат курсів підвищення кваліфікації педагогів" (О.В.Темченко, методист НМЦ ПТО у Сумській області)
Презентація "Методичний диспут "Розвиток професійної компетенції педагога" (Ю.М.Висоцька, О.В.Темченко, методисти НМЦ ПТО у Сумській області)
Презентація "Педагогічна майстерність - досвід професіоналів" (Н.М.Шастун, Л.І.Руденко, Т.О.Вашина, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Відео-виступ Н.М.Шастун
Відео Т.О.Івашини "Приготування пісочного тіста"
Відео А.Воробей "Приготування антрекота"
Відео В.Луцай "Приготування лангету"
Гурток "Юний кондитер"
"Інноваційні технології у підготовці фахівців кухарської справи"
Тести і завдання для тематичного, семестрового, підсумкового контролю за 12-ти бальною системою з предмету технологія приготування їжі з основами товарознавства (професія "Кухар", кваліфікація 3 розряд (Н.М.Шастун, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Інтегрований курс "Правові основи діяльності кухаря-кондитера. Збірник задач"
Методична проблема
Виробниче навчання. Холодні страви та закуски. Навчально-методичний посібник для професійно-технічних навчальних закладів (Л.І.Руденко, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Про педагогічний досвід Н.М.Шастун
Творчий проект "Учнівське кафе"
Організація самоосвіти
Майстер-клас із створення комплексно-методичного забезпечення уроку за допомогою комп'ютерної художньої програми PAINT (Л.М.Трубанова, ДПТНЗ "Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг")
Презентація "Підготовка до конкурсу" (А.П.Малофеєва, ДПТНЗ "Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг")
Презетація "Використання кейс-методу у професійному навчанні кваліфікованих робітників" (С.О.Тітова, ДПТНЗ "Путивльський професійний ліцей")
Кейс 1
Кейс 2
Презентація "Зростання професійної майстерності. Оновлений формат курсів підвищення кваліфікації педагогів" (О.В.Темченко, методист НМЦ ПТО у Сумській області)
Презентація "Методичний диспут "Розвиток професійної компетенції педагога" (Ю.М.Висоцька, О.В.Темченко, методисти НМЦ ПТО у Сумській області)
Презентація "Педагогічна майстерність - досвід професіоналів" (Н.М.Шастун, Л.І.Руденко, Т.О.Вашина, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Матеріали до презентації:
Відео-виступ Н.М.Шастун
Відео Т.О.Івашини "Приготування пісочного тіста"
Відео А.Воробей "Приготування антрекота"
Відео В.Луцай "Приготування лангету"
Гурток "Юний кондитер"
"Інноваційні технології у підготовці фахівців кухарської справи"
Тести і завдання для тематичного, семестрового, підсумкового контролю за 12-ти бальною системою з предмету технологія приготування їжі з основами товарознавства (професія "Кухар", кваліфікація 3 розряд (Н.М.Шастун, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Інтегрований курс "Правові основи діяльності кухаря-кондитера. Збірник задач"
Методична проблема
Виробниче навчання. Холодні страви та закуски. Навчально-методичний посібник для професійно-технічних навчальних закладів (Л.І.Руденко, ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей")
Про педагогічний досвід Н.М.Шастун
Творчий проект "Учнівське кафе"
Організація самоосвіти
Майстер-клас із створення комплексно-методичного забезпечення уроку за допомогою комп'ютерної художньої програми PAINT (Л.М.Трубанова, ДПТНЗ "Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг")
Презентація "Підготовка до конкурсу" (А.П.Малофеєва, ДПТНЗ "Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг")
Презетація "Використання кейс-методу у професійному навчанні кваліфікованих робітників" (С.О.Тітова, ДПТНЗ "Путивльський професійний ліцей")
Матеріали до презентації
Кейс 1
Кейс 2
Немає коментарів:
Дописати коментар